Регистрация

Пилешка касерола

Автор:
Мария Ходжева
|
Дата:
09 Apr
|
Видяна:
1620
Оцени рецептата

Необходими продукти:

2 ч пилешко, нарязано, сварено

300 мл пилешка или гъбена крем супа

1 ч зелен грах или зелен боб, сварен и отцеден

170 г запържени гъби в масло, отцедени

1 ч настърган Чедър

1/2 ч майонеза

1 пакет тесто

2 с.л. масло, разтопено

1/4 ч галета

 

Начин на приготвяне:

Смесете пилешкото, супата, боба, гъбите, сиренето и майонезата в тенджера. Сгорещете, докато заври. Изсипете сместа в двулитрова касерола. Покрийте с тестото. Поръсете с разтопено масло и галета. Печете на 190С в продължение на 30 минути или до златисто кафяво. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта