Регистрация

Пилешка касерола с макарони

Автор:
Надежда
|
Дата:
17 Apr
|
Видяна:
847
Оцени рецептата

1 ч макарони

3/4 чаша мляко

1 консерва от 300 мл крем пилешка супа , неразредена

2 ч сварено пилешко месо, нарязано на кубчета

115 г чедър

115 г консервирани гъби, отцедени

1/4 ч печена червена чушка, нарязана фино

 

Сварете макароните според указанията на опаковката; отцедете. В купа разбъркайте млякото в супата. Добавете пилешкото, половината от сиренето, гъбите, чушката и сварените макарони; разбъркайте добре. Изсипете сместа в 2-литрова йенска тенджера. Пече се покрито на 180 градуса в продължение на 50 минути. Свалете капака и разбъркайте. Покрийте с останалото сирене и печете, докато се разтопи - още 2-3 мин.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта