Регистрация

Панирани кокосови скариди

Автор:
Юлия
|
Дата:
25 Feb
|
Видяна:
762
Оцени рецептата

24 големи скариди, обелени

1/2 ч брашно

Сол

2 яйца, разбити

1 1/2 ч настърган кокос

Олио за пържене

1 ч готов сос

1/4 ч ананас, натрошен

 

Оваляйте скаридите в брашното, подправено със сол, след това се потапят в разбитото яйце. Оваляйте в кокоса, така че да се покрият хубаво. Изпържете на маслена баня до зачервяване, около 3 до 4 минути. Отцедете върху хартиени кърпи. Смесете соса с ананаса. Сервирайте скаридите със сос отстрани.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта