Регистрация

Мус от сом и лангусти

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
21 Dec
|
Видяна:
713
Оцени рецептата

1 ч нарязан магданоз

1 ч крема сирене

1/2 ч сухо бяло вино

Сол на вкус

1 с.л. лимонов сок

450 г сварен сом

1 с.л. лют сос

450 г сварени лангусти

1 с.л. сос Уорчестър

 

Накълцайте месото в кухненски робот. Добавете виното, магданоза, лимоновия сок и солта. Разбъркайте добре. Добавете лютия сос и соса Уорчестър. Разбърква се добре. Добавете крема сиренето. Разбърква се добре. Оставете в хладилника за една нощ във формичка за сервиране. Сервирайте с бисквити или върху канапе от маруля.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта