Регистрация

Мус от лангусти

Автор:
Невена Тодорова
|
Дата:
21 Nov
|
Видяна:
865
Оцени рецептата

900 г опашки от лангусти, сварени и нарязани

2 ч заквасена сметана

450 г крема сирене

1 ч майонеза

1/2 ч червена чушка, наситнена

1/2 ч зелена чушка, наситнена

1/2 ч нарязана ситно целина

1/2 ч нарязан ситно лук

1/2 ч нарязан зелен лук

1/4 ч нарязан ситно магданоз

5- 6 скилидки чесън, счукан

1/2 ч чили сос

1 с.л. сос Уорчестър

Сол на вкус

Пипер на вкус

Сос табаско на вкус

2 с.л. желатин

6 с.л. бренди

4 с.л. лимонов сок

 

В купа, разбийте на крем крема сиренето и маслото. Добавете подправките и наситнените зеленчуци. Оставете желатина в брендито, за да омекне. Много внимателно загрейте желатина, за да се разтвори и го добавете към сместа с лангусти. Подправете на вкус. Изсипете в намаслена декоративна формичка. Охладете за най-малко 4 часа преди да извадите от съда. Сервирайте с крекери или препечен хляб.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта