Регистрация

Миди с пикантно масло

Автор:
трайкова
|
Дата:
21 Mar
|
Видяна:
800
Оцени рецептата

36 миди, почистени

225 г масло, със стайна температура

1/4 ч нарязан лук шалот

1 с.л. нарязан чесън

1/2 ч.л. сос табаско

1 с.л. сос Уорчестър

1 с.л. дижонска горчица

2 с.л. фино нарязан пресен магданоз

2 с.л. нарязан пресен босилек

Сол и черен пипер на вкус

 

Сгорещете грила. Отворете мидите и ги подредете върху половината черупки в тава за печене. В малка купа, разбийте на крем маслото с останалите съставки. Разпределете сместа равномерно между мидите. Поставете под грила в продължение на 1 минута. Поднесете веднага с хляб.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта