Регистрация

Миди във вино

Автор:
Валентина Чобанова
|
Дата:
25 Jul
|
Видяна:
557
Оцени рецептата

2 кг миди

1 голяма глава лук

2 стръка целина

1 скилидка чесън

1/2 бутилка бяло вино

 

Покрийте дъното на тенджера с 2,5 см бяло вино. Добавете нарязаните зеленчуци и оставете да заври. Добавете мидите и задушете, докато се отворят, около 4 до 5 минути.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта