Регистрация

Мариновани скариди

Автор:
Мария Ходжева
|
Дата:
10 Jul
|
Видяна:
1785
Оцени рецептата

1,3 кг скариди, варени и почистени

1 глава лук, нарязан

4 скилидки чесън

щипка риган

6 цели люти чушки

1 ч олио

2 ч бял оцет

2 моркова, леко сварени, нарязани

Сол и черен пипер на вкус

1 консерва пълнени зелени маслини със сока

 

Запържете 1/2 глава лук и 2 скилидки чесън в масло. Извадете и изхвърлете. Добавете оцета, чесъна, лука, чилитата, ригана и морковите. Оставете да заври, оставете да се охлади. Добавете скаридите и се кипва. Оставя се в хладилник в продължение на 2 дни.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта