Регистрация

Маринована херинга

Автор:
пеева
|
Дата:
24 Feb
|
Видяна:
821
Оцени рецептата

1 херинга, филе, нарязана диагонално на 2 см парчета

1 ч вода

2 ч ябълков оцет

3/4 ч захар

5 малки сушени люти чушки

5 дафинови листа

2/3 ч черни маслини, нарязани

2 ч.л. семена кориандър

1 1/2 г синапено семе

1 голям морков, остърган и нарязан на тънки филийки

1 глава лук, нарязан на филийки

30 зърна черен пипер

 

Смесете водата, оцета и захарта и оставете да заври. Разбърква се, докато захарта се разтвори напълно. Отстранете от огъня и оставете настрана. Подредете останалите съставки в буркани. Изсипете маринатата равномерно върху съдържанието на всеки буркан. Затворете с капачки и оставете в хладилника за 5-7 дни.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта