Регистрация

Касерола с кайсии и моркови

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
772
Оцени рецептата

310 г сушени кайсии

340 мл нектар от кайсии

2 буркана консервирани моркови

1/2 ч кафява захар

4 с.л. масло

1/4 ч бланширани бадеми

 

Накиснете кайсиите в нектара за една нощ. Сложете 1 буркан отцедени моркови на дъното на 2-л йенска тенджера. Покрийте с половината кайсии, половината нектар и 1/4 ч кафява захар. Покрийте с 2 с.л. масло, нарязано на малки парченца и повторете слоевете. Поръсете с бадемите. Печете на 180С в продължение на 30 минути или докато забълбука.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта