Регистрация

Касерола със свинско филе

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
25 Apr
|
Видяна:
833
Оцени рецептата

3 средно големи картофа, нарязани на тънки филийки

1 1/4 ч мляко

сол и черен пипер

1 1/2 ч галета

1/2 ч.л. сол

2 с.л. масло

2 с.л. лук, настърган

450 г свинско филе

2 с.л. масло

 

Сложете картофите на дъното на добре намаслена 2-литрова йенска тенджера. Добавете 1 ч мляко и поръсете със сол и пипер. Смесете останалата 1/4 чаша мляко с галетата, подправките, маслото и лука. Изсипете върху картофите. Нарежете месото на 1 см филийки и ги изтънете с чукче за месо. Поставете върху картофите. Покрийте с бучици масло. Покрийте и се пече на 180С градуса в продължение на 1 1/2 часа.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта