Регистрация

Гъста супа от рачешко месо

Автор:
yasen
|
Дата:
23 May
|
Видяна:
687
Оцени рецептата

2 с.л. масло

1 ч.л. лук, ситно нарязан

1 с.л. магданоз, ситно нарязан

1 1/2 ч рачешко месо, нарязано

2 с.л. брашно

2 ч пилешки бульон

2 ч сметана, лека

Щипка лют червен пипер

Сол

 

В тенджера се разтапя маслото. Добавете лука и гответе на бавен огън до златисто. Добавете рачешкото и магданоза и гответе на слаб огън, като разбърквате непрекъснато (около 4 минути). Добавете брашното, разбъркайте добре и гответе в продължение на 3 минути. Прибавете пилешкия бульон и оставете да къкри леко в продължение на 20 минути. Съдът трябва да е частично покрит. Добавете сметаната и лютия червен пипер. Сгорещете и добавете сол на вкус.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта