Регистрация

Варена сьомга

Автор:
Victoria Bogdanova
|
Дата:
26 Aug
|
Видяна:
2177
Оцени рецептата

Сол

2 л студена вода

900 г сьомга, нарязана на кубчета от по 2,5 см

 

1) Добавете достатъчно сол в студена вода, така че яйце с черупката да изплува на повърхността и добавете още 1 ч сол.

2) Оставете водата да заври и добавете кубчетата сьомга. Оставете да заври отново, отцедете и поднесете с любимия си сос.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта