Фондю с бутертесто и кнедли с боровинки
Трудно | Порции 3-5
| Видяна: 3244
Телешко по тиролски и мезе със сирена.
Епизод 81 - Сезон 2
Дължина: 23:47
Излъчено на: 2012-01-10 11:30
Днес ще готвим рецепти от алпите:
- Фондю - ароматни разстопени сирена, в които можете да топнете хляб, сухар или топла питка. Днес ще го направим с ароматна коричка от многолистно тесто.
- Тиролска рецепта - Месо от телешки шол, картофи, моркови и лук - домашна вкусна манджа с много подправки.
- Топки от тесто с мая са меката основа на боровинково-ванилов сос с мед и вино - плодови кнедли.
Най-важните съставки
бахар, боровинки, брашно, бутер тесто, вино, гауда, жълтък, захар, индийско орехче, карамфил, картофи, лук, магданоз, майорана, масло, мащерка, мая, мед, мляко, моркови, олио, сирене, сирене ементал, сол, сол и пипер, телешко, тесто, целина, червена боровинка, червени боровинки, черен пипер, черни боровинки, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ