Регистрация

Тибетска ечемичена супа с гъби

Тибетска ечемичена супа с гъби
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 4680

гъбена супа с масло и ечемик по тибетски.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 ч.ч. гъби
  • 2 с.л. масло
  • 4 ч.ч. вода
  • ¼ ч.ч. ечемик
  • 1 с.л. соев сос

Начин на приготвяне:

1. Нарежете гъбите.

2. Разтопете 2 с.л. масло в голяма тенджера и запържете зеленчуците докато се покрият в мазнина.

3. Гответе на умерен огън до омекване, като разбърквате от време на време.

4. Прибавете ¼ ч ечемик и налейте 4 ч вода.

5. Оставете да заври и намалете котлона до слаб.

6. Варете на слаб огън за около час, покрито с капак.

7. Малко преди да свалите от огъня, прибавете 1 с.л. соев сос и черен пипер на вкус.

8. Поднесете топло.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
2
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта