Тибетска ечемичена супа с гъби
Лесно | Порции 4
| Видяна: 4680
гъбена супа с масло и ечемик по тибетски.
Необходими продукти:
- 2 ч.ч. гъби
- 2 с.л. масло
- 4 ч.ч. вода
- ¼ ч.ч. ечемик
- 1 с.л. соев сос
Начин на приготвяне:
1. Нарежете гъбите.
2. Разтопете 2 с.л. масло в голяма тенджера и запържете зеленчуците докато се покрият в мазнина.
3. Гответе на умерен огън до омекване, като разбърквате от време на време.
4. Прибавете ¼ ч ечемик и налейте 4 ч вода.
5. Оставете да заври и намалете котлона до слаб.
6. Варете на слаб огън за около час, покрито с капак.
7. Малко преди да свалите от огъня, прибавете 1 с.л. соев сос и черен пипер на вкус.
8. Поднесете топло.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ