Регистрация

Свински врат с картофи и моркови



Свински врат с картофи и моркови
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 3281

Свинско на бавен огън с гарнитура от зеленчуци и винен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 15.01.2016

Ето едно зимно основно ястие, в което тържествува свинското месо. Врата от прасето печем в компанията на лук, моркови и червено вино, като предварително сме го обтрили с подправки. Предупреждаваме - тази храна се нуждае от няколко часа престой във фурната на слаб огън, за да стане месцето наистина крехко и сочно. А мръвката поднасяме с гарнитура и сос. Гарнитурата представлява зеленчуков микс от моркови, картофи, грах и чесън, а сосът е просто редукция на течността, отделена при печенето на свинския врат. Получава се зимна кулинарна идилия за гастрономи и гладници.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта