Риба тон с тилапия и хайвер - част 1
Средно | Порции 2-3
| Видяна: 3708
Трио риби, сервирани с песто от хайвер.
Три вида риба - сьомга, тилапия и риба тон се заливат с хайвер, лимони, лайм и портокал, за да се получи изкусителна комбинация от морски вкусове и цитрусов аромат - едно ястие, с което ще можете да докажете кулинарната си класа. Ако сте решили да заложите на рибата в менюто си - опитайте да сготвите това.
Най-важните съставки
авокадо, зелена ябълка, зехтин, кокосово мляко, кориандър, лайм, лимон, лук, люта чушка, мисо, портокал, пресен лук, репички, риба тон, соев сос, сос Табаско, сьомга, тилапия, филе от сьомга, фъстъци, хайвер, червен лук, ябълки
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ