Риба тон с тилапия и хайвер - част 2
Средно | Порции 2-3
| Видяна: 2527
Трио от Севиче или изискан рибен ордьовър.
Шеф Джун Йошида разкрива тайната на уникално ястие с морски дъх - риба тон, сьомга и тилапия, овкусени със соев сос се поднасят с песто от хайвер, което придава завършеност и изисканост на смесицата от автентичните им вкусове.
Най-важните съставки
авокадо, зелена ябълка, зехтин, кокосово мляко, кориандър, лайм, лимон, лук, люта чушка, мисо, портокал, пресен лук, репички, риба тон, соев сос, сос Табаско, сьомга, тилапия, филе от сьомга, фъстъци, хайвер, червен лук, ябълки
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ