Печено свинско с вино и подправки
Лесно | Порции 2
| Видяна: 3576
Мариновано свинско се готви бавно, за да стане крехко.
Необходими продукти:
- 500 г свинско филе
- 1 ч.ч. вино за готвене
- 1 с.л. суха смес за лучена супа
- 1 с.л. нарязан чесън
- 1 с.л. нарязан кориандър
- 1 с.л. соев сос
- сол, черен пипер
- 1 с.л. олио
Начин на приготвяне:
1. Мариновайте свинското с останалите необходими продукти за цяла нощ.
2. Запържете го на силен огън с малко мазнина до покафеняване.
3. Сложете така запечатаното месо в уреда за бавно готвене. Овкусете със сол и пипер.
4. Гответе поне 3 ч. преди да поднесете.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 3.40 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ