Зимна рецепта за свински ребра с боб и моркови
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 3238
Домашни бонбони с плодове и ядки и лесна супа с праз и резене.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 17.12.2014
Днес ще готвим с аромат на зима и студ:
- Печени свински ребра върху целина и моркови, поднесени с бял боб и магданозен сос.
- Постна зимна супа с резене, зелена ябълка, праз лук и ядки.
- Постни домашни бонбони с орехови ядки, сини сливи и аромат на портокали.
Най-важните съставки
боб, бял боб, вода, дафинов лист, джоджен, зелена ябълка, зехтин, карамфил, куркума, ликьор, лук, магданоз, мащерка, моркови, натурален шоколад, орехи, оцет, портокалов ликьор, праз лук, резене, свински ребра, Свинско, сини сливи, сол, сол и пипер, целина, черен пипер, черен шоколад, чесън, шоколад, ябълки
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ