Регистрация

Сладки свински ребърца

Сладки свински ребърца
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 3576

Мариновании ребърца с кафява захар в сос хойсин.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 кг свински ребърца, нарязани на дребни хапки
  • 4 с.л.сос хойсин
  • 4 с.л. барбекю сос
  • 3 с.л. кафява захар
  • вода
  • чесън или чесън на прах

Начин на приготвяне:

1. Мариновайте ребърцата в нарязан чесън или чесън на прах, сос хойсин и барбекю сос, колкото да се покрият целите за около 1-2 часа преди да ги готвите. Най-добре за цяла нощ.

2. Печете на 190ºС за около 35 мин. в зависимост от големината им.

3. По желание може да приготвите сос за потапяне от течността, която е останала в тавичката - изстържете мазнината и заедно със соковете от месото сложете в тенджерка на много слаб огън.

4. Добавете 4 с.л. сос барбекю и сос хойсин. Или повече - на вкус. Добавете 3 ч.л. кафява захар. Ако вкусът е прекалено силен, може да добавите малко вода и малко зехтин.

 

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта