Свински ребра със зеле и моркови
Лесно | Порции 3-4
| Видяна: 1973
Свинско със зеле за студените зимни вечери.
Необходими продукти:
- 500 грама свински ребра
- 1 глава лук
- 1 морков
- 1 неголяма глава зеле
- сол и черен пипер на вкус
- сусам
- растителна мазнина
Начин на приготвяне:
1. Разделете свинските ребра и ги запържете до омекване в растителната мазнина.
2. Рендосайте моркова, наситнете лука и ги прибавете към месото. Оставете ги да се готвят известно време заедно и овкусете със сол и пипер.
3. Наситнете зелето. Сложете го в тава с капак или тенджера, като сипете и малко вода. Отгоре изсипете месното съдържание на тигана.
4. Оставете да се готви до пълното омекване на зелето.
5. Поднесете топло, поръсено със сусам.
Най-важните съставки
бяло сусамено семе, зеле, лук, моркови, олио, растителна мазнина, свински ребра, Свинско, сол, сол и пипер, черен пипер
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1:20 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ