Десерт - хрупкав блат, нежен крем, сочни ягоди и маслени трохи
Трудно | Порции 4-10
| Видяна: 3241
Сьомгова пъстърва с кускус и пикантно панирано авокадо.
Епизод 175 - Сезон 3
Дължина: 24:33
Излъчено на: 2013-03-27 11:30
Днес ще готвим:
- Печено панирано авокадо в люта панировка с трохи и чеснов аромат.
- Ягодов тарт с маслено хрупкаво тесто, в него - сметанов крем с ванилия и крема сирене, а отгоре - ягоди, мента и препечени маслени трохи.
- Печени филета от сьомгова пъстърва върху канапе от кускус и киселец с дресинг от горчица и сметана.
Най-важните съставки
авокадо, бадеми, бакпулвер, брашно, ванилия, вода, дижонска горчица, заквасена сметана, захар, зехтин, квасена сметана, киселец, копър, крем сирене, кус-кус, лимон, лимонов сок, лимонова кора, масло, мащерка, мента, пресен лук, пудра захар, пъстърва, рибен бульон, сметана, сол, сол и пипер, хлебни трохи, черен пипер, чесън, чесън на прах, чили на прах, ягоди, яйце
Време за приготвяне: 3.30 ч.
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ