Френски еклер с крем, карамелизирани ядки и ягоди
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 3470
Панирано пилешко с гарнитура от пикантен грах.
Епизод 134 - Сезон 2
Дължина: 25:28
Излъчено на: 2012-03-23 11:30
Днес ще готвим:
- Панирани пилешки гърди в масло с маслини и доматен сос.
- Гарнитура от грах в масло с лимон, мента, киселец и чили чушки.
- Френски десерт - голям еклер във формата на колело, напълнен с крем на яйчена основа, в който плуват хрупкави карамелизирани бадеми и парченца ягоди.
Най-важните съставки
бадеми, брашно, ванилия, вода, грах, домат, жълтък, захар, зелени маслини, зехтин, киселец, лимон, лимонов сок, лимонова кора, маслини, масло, мента, мляко, моцарела, олио, пилешки гърди, пилешко месо, пилешко филе, пресен лук, пудра захар, риган, сметана, сол, сол и пипер, филирани бадеми, царевично нишесте, черен пипер, чесън, чили чушки, ягоди, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ