Регистрация

Гъста супа с рибено рагу и праз лук



Гъста супа с рибено рагу и праз лук
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 1565

Рибен чаудър с лук, картофи, целина и сметана.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 01.02.2016

Супа чаудър е богата гъста чорба, която позволява много импровизации с рецептата. Традиционно тя се прави с царевица и свинско, често в нея се добавя и люта чушка, но днешната рецепта е доста по-различна и все пак може да мине за вид рибен чаудър. За целта използваме рагу от сьомга, но можете да се спрете и на друг вид риба по желание. Целината и лука можете да заместите с моркови или въобще да ги пропуснете. Не пестете сметана обаче, защото тя е в основата на неустоимия бульон.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта