Регистрация

Телешки рулца със спанак, моцарела и гъби



Телешки рулца със спанак, моцарела и гъби
  |   Порции 2-3   |   Видяна: 1308

Рулца от месо с плънка от зеленчуци и сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Печено крехко и изтънено телешко месо, увило апетитно разтапяща се моцарела или кашкавал, задушени на тиган гъби с лук и свежи листенца спанак се готви в канала Tasty. Това е изтънчено мезе или основно, от което няма да остане за дояждане, защото изчезва бързо и пленява с вкуса си.

За целта първо се прави гъбена запръжка с лук и чесън. Следва месото да се изтъни добре и да се овкуси с подправки. После в него се изсипват гъбите, отгоре се редят листа спанак и резени моцарела. Завива се на руло и се фиксира с клечки за зъби. Как точно става това - гледайте в прикаченото видео. Следва да се разреже между клечките, за да се оформят по-малки рулца. Те се готвят двустранно в намазнен тиган. А после се сервират и изчезват много бързо.

Ако искате точния списък с продуктите и начина на направа - кликнете ТУК.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта