Регистрация

Солен пай със сирене и радичио



Солен пай със сирене и радичио
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 3151

Италианска кростата с плънка от листни зеленчуци и луксозно сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Малцина ще ви кажат, че готвят често с радичио в България. Другото име на този вид зеле - червена цикория сякаш звучи по-познато, но все още листният зеленчук не е навлязъл в родната кухня. Днес в предаването На кафе го виждаме в комбинация с друг малко известен на родната трапеза продукт, а именно - сиренето грюйер. Тези съставки са основа на плънката на специфичен солен пай, а рецептата за него вече е публично достояние. Ако искате да изненадате близки и познати с нещо ново и различно - вижте как да го сготвите.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1.30 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта