Регистрация

Пилешки бутчета с картофи в гювеч



Пилешки бутчета с картофи в гювеч
Лесно   |   Порции 5-6   |   Видяна: 3710

Пилешко с много подправки и гарнитура.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 02.02.2016

Пилешко с индийски подправки и начин на готвене типично по български - това е идеята за пилешки бутчета, овкусени с куркума, кимион, кориандър, джинджифил, кардамон и лют пипер, които първо се запържват в масло, а след това къкрят в гювеч в компанията на картофи, за да направи бавния огън месото наистина крехко. Ако разполагате с по-голям гювеч, можете да използвате не само бутчетата, ами цялото пиле. 

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта