Печено свинско филе с резене, картофи и моркови
Средно | Порции 2-3
| Видяна: 5263
Свинско със зеленчуци и морска сол.
Необходими продукти:
- 500 г печено свинско филе, нарязано на едри парчета
- 1-2 грудки резене, нарязано на едри парчета (запазете листата за украса)
- 1-2 моркова, нарязани на едри парчета
- 2-3 картофа, нарязани на едри парчета
- зехтин Extra Virgin
- морска сол
- черен пипер
- 1 ч.л. семена целина
Начин на приготвяне:
1. Нарежете всички необходими продукти на еднакво големи парчета.
2. Подредете в йенска тавичка за печене с големина 22,9 х 33 см.
3. Поръсете щедро със зехтин Extra Virgin, колкото да ги покрие и овкусете със сол и пипер.
4. Разбъркайте хубаво.
5. Печете на 220°С, като обръщате от време на време, до златисто-кафяво.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 40-60 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ