Папуцаки с кайма по пловдивски
Лесно | Порции 4
| Видяна: 3080
Пълнени патладжани с кайма и домати.
Бон Апети
Излъчен на 14.09.2016
Ето рецепта за лодки от патладжани, които носят на борда и телешко месце. Патладжаните се отървават от горчивината, сърцевината им се запържва в компанията на телешка или друг вид кайма по избор и се връща обратно. След това зеленчуците се покриват с шайби доматче и влизат за 40 минути във фурната. Това е всичко - имате едно лесно и незаангажиращо основно. Малко магданоз преди поднасяне и храната е готова за сервиране.
Най-важните съставки
домат, кайма, магданоз, олио, патладжан, сол, сол и пипер, телешка кайма, червен пипер, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1:20 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ