Регистрация

Папуцаки с кайма по пловдивски



Папуцаки с кайма по пловдивски
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3080

Пълнени патладжани с кайма и домати.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 14.09.2016

Ето рецепта за лодки от патладжани, които носят на борда и телешко месце. Патладжаните се отървават от горчивината, сърцевината им се запържва в компанията на телешка или друг вид кайма по избор и се връща обратно. След това зеленчуците се покриват с шайби доматче и влизат за 40 минути във фурната. Това е всичко - имате едно лесно и незаангажиращо основно. Малко магданоз преди поднасяне и храната е готова за сервиране.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта