Регистрация

Месене на осетски зелник със сирене



Месене на осетски зелник със сирене
Трудно   |   Порции 3-6   |   Видяна: 4332

Питка, която в Осетия наричат Кабускаджан - с плънка от зеле и настъргано сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Майсторски направено еластично мазно тесто, което има задачата да приюти в сърцевината си плънка от задушено зеле и рендосано бяло сирене. А след изпичането от фурната излиза една страхотна погача, която ще заблести, щом я намажете с масло. Колко вкусно и благоуханно е това хлебче, преценете сами когато си го сготвите. Ето и как да го направите:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта