Регистрация

Пай с оризово тесто и коприва



Пай с оризово тесто и коприва
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2101

Постна баница с лук, коприва и сушени домати.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 16.03.2016

Пролетна баница на тиган, която е подходяща за постещи и вегани - това е рецептата в която правим домашно оризово брашно, а от него и тестото за кора на баница или пай. Плънката приготвяме от коприва, пресен лук, сушени домати и скилидка чесън за аромат, а накрая печем екстравагантния солен пай или веганска баница в тиган. Получава се засищащо тестено постно пролетно основно ятсие.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта