Македонски летен пинджур с чушки и домати
| Порции
| Видяна: 9477
Македонско кьопоолу с печени патладжани, магданоз и разноцветни чушки.
Пинджур - вид македонски миш-маш или кьопоолу, приготвено с печени чушки, пресни домати и пекнати патладжани. За овкусяване се добавя чесън и магданоз, а ястието предтсвлява хитра лека гарнитура към всякакви меса. Тъй като е постно, може да се консумира както топло, така и студено, а защо не и като мезе към една люта ракийка. В балканските тайни на домашния пинджур ще ви посвети видеото.
Най-важните съставки
домат, жълта чушка, зелена чушка, зелени чушки, люта чушка, магданоз, олио, патладжан, сол, червени чушки, чесън, чушки
Време за приготвяне:
Време за готвене:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ