Люта туршия с кисели корнишони и джинджифил
Средно | Порции 3-6
| Видяна: 3000
Кекс за есента с ябълки и медена заливка, а преди това - домашен чернодробен пастет и хляб с патладжани.
Сезон: 5
Епизод: 16
Излъчен на: 24.09.2014
Днес ще готвим с есенни хранителни дарове:
- Буркани с кисели краставички, джинджифил и лют сос.
- Домашен пастет от черен дроб с лук, масло и много подправки.
- Домашни чеснови хлебчета с патладжан, масло и мащерка.
- Есенен кекс с ябълки, мед и сметана.
Най-важните съставки
бакпулвер, бахар, брашно, бял оцет, вода, джинджифил, заквасена сметана, захар, зехтин, квасена сметана, кисели краставички, корнишони, краставица, лук, масло, мащерка, мая, мед, мляко, морска сол, олио, оцет, патладжан, сметана, сол, сол и пипер, уиски, черен дроб, черен пипер, чесън, ябълки
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ