Зелева мусака с кайма и бешамел
Средно | Порции 8
| Видяна: 2413
Печено зеле с кайма и червени чушки.
Бон Апети
Излъчен на 27.10.2015
Тази зелева мусака напомня много и на лазаня, в която тестените кори са заменени от зелеви листа. Ястието изисква време и търпение защото частите му се приготвят по отделно. Но дори и когато успеете да го сглобите, ви очаква час и половина печене преди страхотният български кулинарен шедьовър да излезе от печката, готов да бъде излапан.
Най-важните съставки
брашно, горчица, жълтък, зеле, индийско орехче, кайма, масло, мащерка, мляко, олио, Свинско, сол, сол и пипер, телешка кайма, телешко, червени чушки, черен пипер, чушки, яйце
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ