Регистрация

Говеждо по китайски

Говеждо по китайски
Средно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 3089

Телешко с макарони и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 ½ ч.ч. сурови макарони
  • 5 ч.ч. вода
  • сол и черен пипер
  • 1 кг говежда кайма
  • целина, нарязана на парчета
  • гъби, нарязани на кубчета
  • 1 средно голяма глава лук, накълцана
  • 3 скилидки чесън, накълцани
  • 1 зелена чушка камба, нарязана на кубчета (или друга чушка по ваш избор)
  • малко риган
  • малко изсушен босилек
  • червен пипер на люспи
  • 1 консервна кутия с домати
  • 2 ч.ч. пилешки или зеленчуков бульон
  • ½ ч.ч. кетчуп
  • 4 с.л. оцет

Начин на приготвяне:

1. Сварете макароните в подсолена вода.

2. Изцедете ги от водата и ги оставете настрана в купа.

3. Изпържете месото, лука и чесъна.

4. Добавете консервираните домати и ги оставете да покъкрят малко.

5. Добавете сушените подправки, червения пипер на люспи, кетчупа и оцета. Оставете да къкри.

6. Разбъркайте малко и сервирайте със салата.

 
Източник: opensourcefood.com

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта