Агнешки бут със спанак и маслено-ментова заливка
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 2633
Унгарски козунак с портокалови кори и ром.
Епизод 145 - Сезон 2
Дължина: 24:48
Излъчено на: 2012-04-09 11:30
Днес ще готвим за Великден:
- Печен агнешки бут в лозови листа, с плънка от спанак и халуми и заливка от мента и масло.
- Унгарски козунак със сушени плодове и портокалови кори.
- Кисело мляко с мед, канела и ванилия, което върви с козунак.
Най-важните съставки
агнешки бут, агнешко, брашно, бяло вино, ванилия, ванилова захар, вода, жълтък, захар, зехтин, индийско орехче, масло, мая, мента, мляко, моркови, портокал, портокалови кори, прясна мая, пудра захар, ром, сирене халуми, сол, сол и пипер, спанак, сушени плодове, царевично нишесте, черен пипер, яйце
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 5 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ