Регистрация

Печено агне



Печено агне
Средно   |   Порции 10   |   Видяна: 7652

Изтънчен вкус на печено крехко месо се съчетава с глезещо сетивата червено вино.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

Да си опечем младо животинче на селска фурна

 

      Собственикът на механа "Орешака" издава своята тайна за пълнено агне, изпечено на селска фурна. Освен за хрупкавата кожа, която съблазнява и най-изтънчения вкус, селската фурна допринася и за крехкостта на месото, което при готовност се отделя от костта. Важно е и с какво ще напълните животното. Имате право да сложите повече подправки, защото по време на печенето част от техния аромат ще се просмуче дълбоко в месото. 

     А когато е готово... ви остава да си налеете чаша качествено вино и да зарадвате сетивата си с перфектната комбинация между печено месце и елегантна напитка.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
2
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай
Bilent Rifad30-07-2013
super recepta
Kulinarno.bg 25-10-2012
Е това е класика!
отлична

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта