Телешки рулца със спанак, моцарела и гъби
Рулца от месо с плънка от зеленчуци и сирене.
Печено крехко и изтънено телешко месо, увило апетитно разтапяща се моцарела или кашкавал, задушени на тиган гъби с лук и свежи листенца спанак се готви в канала Tasty. Това е изтънчено мезе или основно, от което няма да остане за дояждане, защото изчезва бързо и пленява с вкуса си.
За целта първо се прави гъбена запръжка с лук и чесън. Следва месото да се изтъни добре и да се овкуси с подправки. После в него се изсипват гъбите, отгоре се редят листа спанак и резени моцарела. Завива се на руло и се фиксира с клечки за зъби. Как точно става това - гледайте в прикаченото видео. Следва да се разреже между клечките, за да се оформят по-малки рулца. Те се готвят двустранно в намазнен тиган. А после се сервират и изчезват много бързо.
Ако искате точния списък с продуктите и начина на направа - кликнете ТУК.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ