Пилешки бутчета с картофи в гювеч
Лесно | Порции 5-6
| Видяна: 3708
Пилешко с много подправки и гарнитура.
Бон Апети
Излъчен на 02.02.2016
Пилешко с индийски подправки и начин на готвене типично по български - това е идеята за пилешки бутчета, овкусени с куркума, кимион, кориандър, джинджифил, кардамон и лют пипер, които първо се запържват в масло, а след това къкрят в гювеч в компанията на картофи, за да направи бавния огън месото наистина крехко. Ако разполагате с по-голям гювеч, можете да използвате не само бутчетата, ами цялото пиле.
Най-важните съставки
джинджифил, доматен сос, доматена салца, доматено пюре, кардамон, картофи, кимион, кисело мляко, кориандър, куркума, лук, лют пипер, масло, мента, олио, пилешки бутчета, сол, сол и пипер, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ