Регистрация

Македонски летен пинджур с чушки и домати



Македонски летен пинджур с чушки и домати
  |   Порции   |   Видяна: 9476

Македонско кьопоолу с печени патладжани, магданоз и разноцветни чушки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Пинджур - вид македонски миш-маш или кьопоолу, приготвено с печени чушки, пресни домати и пекнати патладжани. За овкусяване се добавя чесън и магданоз, а ястието предтсвлява хитра лека гарнитура към всякакви меса. Тъй като е постно, може да се консумира както топло, така и студено, а защо не и като мезе към една люта ракийка. В балканските тайни на домашния пинджур ще ви посвети видеото.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
2
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта