Регистрация

Зелева мусака с кайма и бешамел



Зелева мусака с кайма и бешамел
Средно   |   Порции 8   |   Видяна: 2411

Печено зеле с кайма и червени чушки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 27.10.2015

 

Тази зелева мусака напомня много и на лазаня, в която тестените кори са заменени от зелеви листа. Ястието изисква време и търпение защото частите му се приготвят по отделно. Но дори и когато успеете да го сглобите, ви очаква час и половина печене преди страхотният български кулинарен шедьовър да излезе от печката, готов да бъде излапан.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта