Регистрация

Дебел омлет с бекон и картофи



Дебел омлет с бекон и картофи
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 1925

Фритата с варени картофи, колбас и сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 03.04.2017

Ето рецепта за дебел и питателен италиански омлет, в който има всичко, за да засити, дори и без да се сервира с хляб. На дъното на сгорещен сух тиган си слагаме кубчета бекон и го оставяме да зацвърчи в компанията на наситнен пресен лук. После редим отгоре сварени картофи и след това заливаме тази идилия с разбити яйца. И това не е всичко. Накрая натрошаваме и бяло сирене, сякаш за да откажем привържениците на теорията за разделното хранене от тази многокомпонентна рецепта. Но само така засищането ще дойде гарантирано.

След като дебелата солена палачинка се запече за 1-2 минути на тигана, я пускаме да се сготви и от другата страна на фурна. Затова е добре да използвате съд с огнеупорна дръжка. Лора и Стоян поднасят фритата с прясна салатка, която да обогати менюто на витамини, но от вас зависи да изберете компанията, в която да се насладите на този италиански аламинут.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта