Регистрация

Фритата с патладжани и кашкавал



Фритата с патладжани и кашкавал
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2242

Дебел омлет на фурна със зеленчуци и чедър.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 06.10.2016

Правим апетитна фритата без месо, в която си партнират кубчета патладжан и разтопен чедър. Него можете да замените с обикновен кашкавал или друг вид жълто сирене по избор. Този омлет се готви изключително лесно - смесвате зеленчуците с разбитите яйца и подправките и печете на фурна. А накрая получавате дебела палачинка, която може да нахрани стабилно поне двама души. Вижте как се прави и помнете - рецептата търпи много импровизации, затова можете да добавите колбас, гъби или други зеленчуци.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта