Яйца Бенедикт
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
4 кифлички
8 резена бекон
8 яйца
Сос Холандез с гуакамоле:
2 бр. авокадо
1 ч майонеза
2 с.л. сок от лайм
Сос табаско на вкус
Сос Холандез с гуакамоле: Намачкайте авокадото на каша; добавете майонезата, лимоновия сок и табаското и разбийте с телена бъркалка, докато сместа е гладка. Залейте яйцата. Препечете кифличките и поставете по две половини във всяка чиния. Запържете леко канадския бекон и покрийте всяка половинка с парче. Поширайте яйцата и покрийте всяко парче бекон с едно яйце. Полейте със соса. Гарнирайте с черни маслини, резенчета и печена чушка и сервирайте.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ