Регистрация

Тофу с пикантен чеснов сос

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
21 Mar
|
Видяна:
839
Оцени рецептата

За соса:

2 ч.л. царевично нишесте

1/2 ч бульон

1 ч.л. чили паста с чесън

2 с.л. соев сос

1 с.л. олио

Сол на вкус

1/2 ч.л. захар

За тофуто:

2 с.л. зехтин

3 скилидки чесън

1 ч.л. прясно смлян джинджифил

3 стръка зелен лук

450 г тофу, нарязано на кубчета

 

Смесете заедно съставките за соса и оставете настрана. В тиган, запържете леко чесъна и джинджифила. Добавете зеления лук, след това тофуто. Гответе няколко минути. Изсипете соса върху запържените съставки. Разбъркайте леко и оставете да къкри внимателно. Оставете да се сгъсти, като леко се разбърква от време на време. Поднесете върху ориз.





Виж още от категория "Вегетариански"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта