Регистрация

Тортия с телешка кайма

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
14 May
|
Видяна:
1001
Оцени рецептата

680 г телешка кайма

1 тортия - нарязана на 6 парчета

1 консерва супа със сирене чедър - неразредена

1 пакет суха подправка

3 средни домата - нарязани

1/4 чаена чаша заквасена сметана

2 чаши марули - накъсани

1/4 чаша зелен лук - нарязан

1 червена чушка - нарязана

1 авокадо, обелено - нарязано

 

Натрошете една четвърт от каймата на дъното на тиган на бавен огън. Покрийте с една четвърт от резените тортия. В малка купа смесете супата и подправката и разбъркайте. Намажете една четвърт от супената смес върху питката в съда. Поръсете с една четвърт от доматите. Повторете слоевете, докато всички съставки са в съда. Покрийте и варете на слаб огън за 4-5 часа. Насипете в отделни чинии за сервиране. Покрийте всяка порция със заквасена сметана, накъсана маруля, зелен лук, чушка и авокадо.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта