Тортили със запържено телешко
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
340 г телешко месо
1/4 ч зехтин
2 скилидки чесън, счукан
1 люта чушка, нарязана на филийки
1 червена чушка, нарязана на филийки
2 моркова, нарязани на тънки клечици
1/2 глава карфиол, нарязан на розички
1 картоф, нарязан на тънки клечици
225 г гъби, нарязани на филийки
кориандър
магданоз
12 брашнени тортили
Нарежете месото на филийки с дебелина 0,5 см. Сгорещете зехтина в тиган и запържете чесъна леко. Добавете телешкото. Сотирайте, докато леко покафенее. Покрийте и дръжте на топло. Добавете чушките, морковите, карфиола и картофите. Запържете докато поомекнат, около 5 минути. Добавете гъбите и върнете месото в тигана. Гответе в продължение на 2 минути или докато месото се сгорещи. Увийте тортилите във фолио и сгорещете умерен огън в отделен тиган, докато се сгорещят. Изсипете част от сместа с месо във всяка и навийте на руло.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ