Регистрация

Тексаско чили кон карне без домати

Автор:
Надежда
|
Дата:
05 Mar
|
Видяна:
959
Оцени рецептата

6 малки люти чушлета

6 сушени люти чушки

900 г телешко, нарязано на кубчета

1 с.л. зехтин

2 дафинови листа

1 с.л. кимион, смлян

2 скилидки чесън, обелен

2 ч.л. риган

2 с.л. червен пипер

1 ч.л. захар

едра сол

прясно смлян черен пипер

 

Нарежете лютите чушки на ленти и залейте с 2 чаши кипяща вода. Оставете да престои 30 минути. Отцедете и заделете течността. Загрейте олиото в тиган и запържете месото. Добавете течността от накиснатото чили и оставете да заври. Добавете дафиновите листа, намалете огъня и оставете да къкри за около час. Междувременно, пюрирайте останалите съставки, включително лютите чушки, с половин чаша вода (или повече, ако е необходимо) в блендер. Добавете пюрето към месото и оставете да къкри още 30 минути, като добавяте вода, колкото е необходимо.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта