Такос или буритос в уреда за бавно готвене
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Необходими продукти:
8 обезкостени пилешки гърди, половинки или
1,3 кг телешка плешка
1 пакет подправка за тако
вода
настърган Чедър
заквасена сметана
пържен боб
черни маслини, нарязани на филийки
зелен лук, нарязан на филийки
домати, нарязани
салца
маруля, накъсана
люти чушки, нарязани на филийки
царевични или брашнени тортили
Начин на приготвяне:
Сложете месото в уреда за бавно готвене, добавете подправката за тако и водата. Гответе на слаб огън според указанията на производителя. Извадете с решетъчна лъжица и се оставя да се охлади. Поставете върху дъска за рязане и накъсайте месото с помощта на вилица. Върнете месото в съда. Стоплете пържения боб в малка тенджера или в микровълновата фурна. Увийте тортилите във фолио и стоплете във фурната. Сервирайте такос или буритос с продукти от изброените по избор.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ